Friday, February 11, 2011

Forever Alone ?

Kau rasa kau forever alone ?

Bila kawan-kawan sebelah,depan,tepi belakang semua dah ade gf/bf .

Chill.....

Aku rilek jee.. haaa..trust me on this :p

My closest friends mostly dah ade bf or mostly so-called-bf or soon-to-be or ape-ape la gerangan . (Biasela perempuan ..Kami ade style kayh .)Ohh they are just single but not available i guess. Paham sendiri ek..

Anyway,bila mcm ni bukan aku yang bising tau takk ??!! Its them yang bising ! JYEAH . Sebab mereka takut aku terjerumus ke kancah hubungan terlarang .. Jadah ....... HAHA Solid reason dorang ckp mcm tu sebab aku duduk sekolah asrama 2 tahun di mana semua pelajarnya hanya perempuan tomei tomei dan juga kerana i have NOBODY/NO ONE/ . Eleh lek a kan, baru 2 tahun kot , nasib baik aku tak duduk 5 tahun ~ miehehe .

(Batch 09/10)


Hmm, so kali ni aku nak bg kelebihan kot ye betul la kau forever alone . huh haruu gak siapa yg mcm ni . Serius . Ade yang sampai mengaku dia 'LONELY ' okay . (aku rasa dia tak tau aku ade blog) . Take it to the bright side,sunny side, positive side k.

( Credit to Google Images )


Kelebihan

#1 . Kau tak payah susah-susah nak jaga perasaan orang. Kate forever alone .Mestila sorang-sorang kan .

#2 . Tak bazir duit korang belanja makan bf/gf atau beli hadiah dan seumpamanya .(nak nak siapa yang suka makan kat Market Ikan Manhattan) huhhh..Haruuu laaa...

#3 . Bebas. Korang tak terikat dgn sesiapa . nak pergi mana tak yah report . nak lepak mana-mana,bila-bila dgn sesiapa pun okay .

#4 . Penampilan suam-suam kuku un okay je . Tipu korang ckp korang tak jage imej depan ehem ehem . Secalit pun mesti ade kan nak nampak lawa depan 'dia' .

#5 . Then , kau tak payah dgr orang bebel . "You don't have to listen to any bitching ."

Okay dah enough crap . I'm not good at this pun . Trust me , there's somebody in this world yang sanggup tukar tempat dengan you untuk jadi single balik . So the next time you start to get down because you’re not dating someone, remember to enjoy the time that you are single. Enjoy it while you can.

Another thing, once you do find someone to fall or to settle down with , jangan la harap that the other person untuk buat your relationship like it was set on fire (fuyooh) Don’t depend on someone else for your happiness --> that is no way to live.

So this is it , end of this .Kbai :D

8 comments:

Azam said...

Forever Alone! Ow Yeah!!! :p

WaniiAsri said...

HAHA . azam suka eh .

zeera kumiko katsumi^^ said...

nice... ^^

zeera kumiko katsumi^^ said...

nice ^^

Izzah | zulkifli said...

thx for follwing me back..=D

Si Hazim Sudin said...

harhar. bajet lah kau..

same2. gua pon alone gak. forever?? mungkin...

pas sini member kau yang alone tuh.

ngeh ngeh

WaniiAsri said...

hazim , member aku tu lelaki . NAK LAGI KE ? boleh je aku rasa . HAHA

zafirah_011293 said...

best ape alone. baru igt Allah cmtu :')