Monday, February 14, 2011

Darah Muda

Darah muda ? haha .. Chill la kan .

SEMUA orang pernah melalui zaman-zaman mcm ni :)


(Credit to Google Images )

Macam aku jugak dan sedang . Kau tak ,memang tipu ...

Haritu aku ade baca kat mana ntah , lupe doe (kismis lama dah tak makan)

Darah Muda darah para remaja ? Yela kan..kate darah muda ~ Logik beb.

Perasan tak korang memang tak nak kalah . Tak kisah la dlm game ke , pertandingan ke , cerita letop ke , or whatsoever la kan . Mesti nk menang .

Lepastu sure suka GEBANG . yehaaa. Berapi-api kan dalamm percubaan korang untuk buat orang lain impress dgn cerita korang tu .

Kemudian , gelojoh . haaa gelojoh pasal apa ? Macam-macam . Makan kalau boleh nak cepat , sembahyang kalau boleh express , kalau yg couple tu ? erkk ok aku stop .

Suka pangkah orang. Aku anti dgn orang mcm ni . Nampak sangat pemikiran dia masih di takuk lama. Tak boleh nak terima pandangan,nasihat,cadangan orang lain .

Baran . Ni aku khusus kat lelaki . Memang jenis yang tak akan dibuat laki . aku je la . Nak baran dgn aku ? Sorry, tak layann... :)*viceversa dgn yg bwh ni


(Credit to Google Images )

Emo . Ni untuk para kaum Hawa tersayang . Kite pun emo cepat sekarang tapi control kayy . Jage diri kay :) (diskriminasi ke ?tak kann ?)*viceversa dgn yg atas ni

Gatal melampau . HAHA . ntah lewww. :P hukum alam ye dak . nak nak lelaki . (diskriminasi ke? takk kan? )


Kay dah la . Penat doe . eh tadi lepas tolong mak masak (riak) HAHA . k k aku nak buang la kelapa parut tu , mak aku kata , basuh la kelapa parut tu and rendam la tgn dalam kelapa parut tu , kalau nak bagi lembut tgn katanya. Aku pun dengan cepat " Eh ye kee mak? " .

Sekali kena " Eih budak ni , buat je laaa ! " HAHA =.=' kena setepek ..

K dah bai . Peace upon you :)

2 comments:

Si Hazim Sudin said...

bese lah tu..

"cerita nak lebat je" best ape..

WaniiAsri said...

hazim ,kau la tu . aku tau.