Sunday, January 16, 2011

Orang PLKN call !

Aku bangun je pagi pagi , Poji called ! omg . budak PLKN ni . haha . Semangat pulak dia . Okay, dia kata best . Baguslah ... :)

Okay nak cakap benda lain .

Pagi tadi aku bangun , terus online semua benda , pfft . But 1 thing caught my intention . Ade sorang mamat ni and from seberang . Dia okay punya eh . Dia musician tak silap aku . KOT . He messages me in FB . Like this ;

" Nurul syahirah tinggal di mana ? Aku suka keperibadian dia pk i like deh .. kamu teman kan sama dia ? "

HAHA . aku tak tau nk jawab apa . Tau ke dia Taman Mangga eh chim ? Aku jwb la kawan aku ni tinggal di Melaka . Selamba aku pun main pakai redah je jawab balik ;

" ya emang kamu suka sama dia ? dia tinggal di Melaka. Google tempatnya jika kamu enggak tau . kamu suka kayak mana land ? beneran ni ? "

Pro gak en aku ? haha . ni gara gara sinetron . -.- okay maaf , melampau . HAHA . Sudahnye sekarang aku tgh tunggu dia reply,yeay best pulak jadi orang tengah . Muehehe . Habisla kau chim !

Anyway , sekarang macam tengah musim . Lagi lagi yang baru lepas SPM . Sakan bercintun oo . Macam wadef , haritu time keluar dengan geng lama , habis dalam kereta aku kena bahan all the way nak balik Shah Alam from KL. Tiada belas lansung . Haihh . Nak tau sebab apa ? Sebab takde la aku kena aku rasa .

Muehehe . Sebab takde bf . -_-' . and they accused me of being lesbo ! gay much kan . Iyelah , sbb I'M THE ONLY ONE in the group yang mcm sekolah sejenis and NO bf . Memang menjerit la aku dalam kereta tu menegakkan kebenaran . HAHA . L said that its just too long for me to be like this ? mann, i dont even care . haha .

Listen guys , i'm blessed with great friends,great people around me . So i don't mind being so called single for the mean time laa . I'm NOT lonely , who said so ? -.- . I never reacalled i said it so yeah I'm happy with ma life now eventhough i admitted that i'm jealous ? HAHA . perseton .I have my friends . thats all i need, at least for now . Now , if i lost my friends i really get so emo . GILO . haha , yeah . whatever it is . i love friends . Truly I do .

4 comments:

Izzah | zulkifli said...

hey..just blogwalking n just follow ur blog..btw,u have a nice blog n entri-entri yang superb..fell free to visit mine..=D

p/s:tak pakse..

farahanis said...

mamat indon mana pulak tu??? adohai..

Si Hazim Sudin said...

rilek lahh..

gua selmaber gak. takde sape pon nak perli2 gua.

WaniiAsri said...

hazim : abang lain la abang(err geliiii !) haha