Tuesday, April 19, 2011

I wanna run awayy from here ,

Gua rasa macam nak terjun bangunan .

Takpun tukar muka .

Or aku pindah tempat lain .

Or aku guna magik aku put a spell kat siape yang nampak tadi aku terkulat2 .


#aku nak mula hidup baru lepas ni -.-




Damn , that car . Pfft tu kereta auto bukan manual . Kerata dah nazak pun . Nasib aku je tak lajak masuk longkang . eh boleh jugak , takde la aku block jalan .

Gua syak ni muka Azam bila dia tanya dekat FB td -.- 



Oh u get it right . I thot no one sawwwwwwwwwwwwww ! Mamamia . T-T 








Kesimpulan , mungkin aku tak keluar rumah , mengurungkan diri mungkin . Depressed doh . HAHA


Kbye

#stupid car ! *&^%$@#

3 comments:

Johan "Champ" Radzi said...

Bagi kerete dekat aku ah!

AnakOthman said...

HAHAHAHA. lawak lawak

WaniiAsri said...

#Johan : dapat lesen dulu la :p

#golo : ahhh kauuuuu .