Sunday, December 19, 2010

Aku pun manusiaa ..

So what en ? mcm korang bukan la pulak .. haha . tak ,semua manusia mesti ade keinginan kan .. mcm tu jugak la aku ..

" so wani, ape yang kau nak ? "

good question ! :p .. buat masa sekarang laa,sementara free ni kan .. aku teringin nak taip satu post yang best ! err, tak kisah la pasal ape-ape je ..sebab aku ni kan mmg dasar tak tau malu , so aku selalu usha blog-blog yang ade, blogwalking katenye .. Sekarang ni , ramai dah blogger yang bagi aku cukup menarik care dorang post entry dengan bahasa yang ala-ala sempoi duduk kat kopitiam bak kate cik MiraYue kann..

ahaha .. i loikee ..

Blog ni aku rasa dah agak lame lah jugak kan .. tapi bagi aku ape yang aku tulis semua mcm buat korang pikir "ek ele minah ni , apehal merapu .." haha..ye la kot . tapi kalau bukan syukur , Alhamdulillah .. Tu belum korang bace lagi post aku zaman muda mudi *gaye mcm besar sgt* . hikz..ape yang aku cerita semua pasal ultimate crush aku ,Abu (bukan name sebenar)Selambe badak air je kan aku tulis pasal dia , nasib baik aku pandai cover line .


Anyway , sementara tengah menikmati nikmat duduk rumah.. yee.. nikmat..nikmat ape weh ! sebelum ni jarang au aku duk rumah ! aku duduk dgn kawan aku bhai ! alahaii.. tolong berenti berangan la cik wani oii . duduk asrama je tuu .. kihkihkih .. aku rasa aku nak buat satu transformasi ..wahh, AF laa.. haha . tengok la macam mana ..


Eh lagi satu jgn lupe , kot korang ade cadangan kan nak suruh aku taip pasal ape , insyaAllah aku usahakan.. err, ni kut mood je ni ..




"Ni gambar tahun lepas time club trip pergi Cameron Highland "

2 comments:

adhy thierta said...

Blogx keren cuy.. Bikin blog ini lewat PC y? Klo lewat Hp bisa ga?

WaniiAsri said...

maaf ya . saya kurang ngerti soalan kamu . minta translate to english please ?